ABOUT | KELLY & HAAR INTERIEUR VERSLAVING

ABOUT | KELLY & HAAR INTERIEUR VERSLAVING

Vandaag staat Kelly bij Tintje Lichter in de spotlight. Kelly heeft allereerst een prachtige feed op Instagram wat zeker de moeite waard is om te volgen. Om net iets meer te weten te komen over Kelly stelt zij zich voor “Ik ben Kelly, 25 jaar, interieurverslaafd en ik woon samen met mijn vriend Patrick en 2 katten Klungel en Dopey in een eengezins rijtjeshuis in het groene hart.

Sinds januari ben ik een opleiding interieurstylist gestart bij de NTI. Dit doe ik naast mijn baan van 4 dagen. Daarnaast ben ik druk met mijn blog keeelly91blog.eu en Instagram onder de naam @keeelly91. Ik vind dit echt superleuk om te doen en het is een goed excuus om het interieur weer eens te veranderen hihi.

Straks gaan de schapen weer naar buiten

Kelly en Patrick wonen hier nu 4 jaar met heel veel plezier. Zij wonen hier omdat het lekker dicht bij familie en vrienden is en omdat het een rustig plekje is. Het is dan wel een rijtjeswoning maar voor en achter hebben ze geen bouw maar kwekers en een weiland. Dus straks gaan de schapen weer naar buiten en hebben ze het idee dat zij op een boerderij wonen. Het huis opzich is daarom niet heel bijzonder volgens Kelly.  Een standaard jaren 50/60 woning met 2 verdiepingen, 3 slaapkamers een badkamer(tje) en een zolder. Wat het wél bijzonder maakt is de aanbouw die ze vorig jaar april hebben geplaatst. Hierdoor hebben ze nog meer licht door de openslaande deuren en 2,5 meter meer ruimte met een heerlijke open keuken.

Wat is jouw woonstijl? ‘De woonstijl is scandinavisch met een botanische knipoog. We houden van licht maar alles helemaal wit hebben we wel gehad. Dat was 4 jaar geleden namelijk zo haha. Alles wit en ik was allergisch voor planten. Nu houd ik van planten. (Ik zing er nog net niet voor). En vooral de kleur groen dat is ook duidelijk terug te zien in ons huis. Ook hebben we een plantenbehang om de lange muur te doorbreken. En gelukkig ben ik er nog niet op uitgekeken hihi.’

Kelly’s favoriete plekje is de stoel bij het raam. ‘Hij zit heerlijk, je kunt er zo lekker in weg kruipen met een plaidje. En je kunt de hele ruimte zien.
Favoriete items zijn toch wel het haardje wat we op de kop hebben getikt op marktplaats. Zeker in de winter geeft dat zoveel sfeer! en op dit moment de macramehanger boven de bank die @knottingonthewall heeft gemaakt. Ookal vind ik heel veel items superleuk. Te veel om op te noemen dus.’

Dus mocht eigen huis & tuin dit lezen

Heb je nog woonwensen? ‘Hmm lastig. Ik zou ooit wel een echte haard willen. Maar dan zullen we toch moeten verhuizen want hier gaat dat niet lukken. Qua interieur ben ik wel echt superblij met hoe het nu is. Wat kleine dingen zoals bijv. een nieuw vloerkleed staan wel op het verlanglijstje. Maar dat soort dingen blijf ik houden. Want ik kan niet stoppen met nieuwe dingen bedenken. Mn vriend zucht altijd maar hard. Wat we nog wel willen is een nieuwe tuin. Het is op dit moment een kerkhof aan planten 😂 dus mocht eigen huis & tuin dit lezen… hahaha.

Liefs Kelly.

Volg Kelly op Instagram!

Leave a Reply

3 − 3 =

error: Content is protected !!