Hallo!

Ik ben Karin en ben 22 jaar oud. Ik ben net afgestudeerd aan de Academische Pabo en als vervolgstap ga ik de (pre-)master Onderwijskunde volgen aan de Radboud Universiteit. Dat geeft ook weer hoe ik in het leven sta: ik ben een doorzetter en houd van een uitdaging.

Een uitdaging vind ik ook in het veranderen van de decoratie op mijn kamer. Ik woon nog thuis bij mijn ouders in de Achterhoek, dus helaas kan ik nog geen heel huis stylen. Gelukkig delen mijn moeder en ik dezelfde smaak, waardoor ik soms toch een kleine invloed heb op het interieur in de andere kamers van ons huis. Ik houd van wit, zwart, grijs, zilver en hout.

Naast het veranderen van de decoratie op mijn kamer, kan ik verdrinken in het lezen van thrillers, geniet ik van lunchafspraken met mijn vriendinnen en het maken van foto’s van natuur of van interieur. Ik plaats dan ook dagelijks een foto op mijn Instagram-account @karinstahome. Ik heb een aantal jaar geleden zelf een blog gehad waar ik schreef over ditjes en datjes, omdat ik ontzettend veel heb plezier in het schrijven van artikelen. Helaas was dat te tijdrovend naast mijn studie en ben Ik daarmee gestopt. Voor Tintje Lichter ga ik maandelijks een blog schrijven. Ik verheug me er enorm op en ik hoop jullie ook!

Liefs, x

error: Content is protected !!