Hoi, ik ben Iris, 35 jaar en ik woon samen met mijn vriend en dochter Kyra (2) in een jaren ’50 huis in Eindhoven. Sinds mijn afstuderen aan de Design Academy Eindhoven werk ik als Zelfstandig ontwerper . Tot 2015 heb ik een kleine 10 jaar met een collega Design Agency Lady Penelope gerund, een creatief, vindingrijk ontwerpbureau op het gebied van sfeer. Halverwege 2015 ben ik zelfstandig verder gegaan onder mijn eigen naam, Iris Hiddink Concept & Design. Vanuit mijn Studio werk ik voor verschillende opdrachtgevers en ontwerp ik concepten, producten en inrichtingen. Gedreven door een flinke dosis nieuwsgierigheid, ga ik graag samen met een opdrachtgever op ontdekkingsreis; op zoek naar nieuwe ideeën.

Daarnaast ben ik altijd bezig met mijn eigen interieur!
Toen we ruim 3 jaar geleden ons huis kochten was het interieur (en de tuin trouwens ook) blijven steken in de jaren ’70. En je snapt als interieurontwerpster gaat het dan kriebelen! We hadden niet het budget om gelijk het hele huis te strippen, dus we doen het stap voor stap! En eigenlijk is dat wel zo leuk. Ben heel regelmatig moodboards aan het maken en ideeën aan het verzamelen voor ‘de volgende ruimte’ in het huis. Voor de komende tijd staan er nog een aantal leuke plannen op stapel, waaronder onze eigen slaapkamer.

Daarnaast hebben we er sinds Kyra geboren is een mooie uitdaging bij, hoe maak ik mijn huis ‘kidsproof’, zonder dat het veranderd in een grote regenboog speeltuin. Ik neem jullie graag mee op (her)inrichtingsavontuur door mijn eigen huis en tuin. Ik maak veel gebruik van betaalbare meubels en accessoires, die ik met mijn eigen aanvulling omtover tot meer unieke stukken. Ik vind licht en ruimte in huis heel fijn en vul het graag aan met een lekker kleur accent! Maandelijks zullen jullie meer lezen over mijn avonturen.

error: Content is protected !!