ABOUT | BLOGGER VIVIAN

Lieve jij, 


Leuk dat je de moeite neemt mijn stukje te lezen en door te klikken naar meer informatie over mij. Mijn naam is Vivian, ben 26 jaar oud, gelukkig verliefd op Nody en woon samen met mijn lieve poes Saar in een flat uit 1950 die tegenwoordig is bezegeld als monument, het is namelijk het oudste flat van Hengelo. Leuk weetje. Ik woon hier sinds februari en vind het een heerlijke plek om te mogen wonen. 
Verder ben ik werkzaam in de kinderopvang als pedagogisch medewerker, ik sta hierbij op een Sport BSO in combinatie met het kinderdagverblijf. Werk wat ik met ontzettend veel plezier doe en waar ik veel energie van krijg.


Daarnaast ben ik veel bezig met interieur en vind ik het erg leuk om lekker te rommelen en te schuiven in en rondom het huis. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt en kan ik al mijn hersenspinsels een plekje geven. Vind het dan ook heerlijk om bij jullie binnen te kijken via Instagram en zo door alle huizen te scrollen. Mijn woonstijl omschrijf ik als licht, Scandinavisch en hier en daar een tintje roze. Dat roze kan nu nog, nu mijn lieftallige man nog niet bij ons inwoont. Daar kan je als vrouw maar beter nog even gebruik van maken. 
Mocht je me dagelijks willen volgens op mijn eigen Instagram, met een story of een geposte foto, volg me dan op @levenvanviv. 

Leave a Reply

5 + 11 =

error: Content is protected !!