Hi there!

Mijn naam is Angélica, 22 jaar oud en na een studie switch ben ik inmiddels tweedejaars studente Communication & Multimedia Design in Utrecht. Die switch zegt gelijk iets over mijn persoonlijkheid: ik ben behoorlijk wispelturig en constant op zoek naar iets nieuws. Toch weet ik zeker dat ik nu mijn studie gevonden heb: ik kan er al mijn creativiteit in kwijt en krijg er onwijs veel energie van.

Op dit moment ben ik wel erg zoekende naar wat ik uiteindelijk met m’n studie wil gaan doen. Via Instagram (@anglcaa) krijg ik veel leuke kansen, waaronder deze kans, waarbij ik mag gaan bloggen voor Tintje lichter. De inhoud en het uiterlijk van Tintje lichter liggen helemaal in mijn straatje en ik heb erg veel zin om hieraan mee te mogen werken.

Helaas woon ik nog thuis, maar het borrelt flink wanneer ik denk aan het inrichten van mijn eigen plekje. Aankomend jaar hopen mijn vriend en ik de stap te mogen gaan zetten om samen te wonen. Tot die tijd probeer ik van mijn kleine 16m2 een rustgevend plekje te maken, waar ik lekker neer kan ploffen. In m’n slaapkamer vind je veel wit, waarbij ik stoer en lief combineer. Dit geeft een fijne balans.

Tot slot word ik blij van mooie beelden, of het nu gaat over interieur, design of mode. Maar de natuur maakt me ook vrolijk: ik vind het heerlijk om met m’n vriend hele stukken te wandelen in het weekend en m’n overvolle hoofd wat leger te maken. Hopelijk kan ik jullie ook enthousiast maken met de mooie dingen waar ik van geniet!

Liefs Angélica

error: Content is protected !!