Hi!

Vrolijk, ongeduldig (maar echt!), doorzetter, rustig, enthousiast, naïef, humor en lacht dan vooral om eigen grapjes, lief en sociaal.

Ik ben Annemarieke en dit is hoe mijn familie mijn omschrijft. Ik ben 24 jaar, woon in het mooie Gorinchem, in mei 2017 getrouwd met mijn liefde Teuno en kattenmama van 2 kleine schatjes. 3 jaar geleden ben ik afgestudeerd als Maatschappelijk Werker en ben sindsdien aan het werk als jongerenwerker.

Naast mijn liefde voor Teuno heb ik ook een liefde voor interieur. Al met de paplepel is de liefde voor mooie spullen en een fijn huis me ingegoten. Als klein meisje kon ik uren door de woontijdschriften van mijn moeder bladeren en de hele middag kijken naar hoe mijn moeder met alle meubels aan het schuiven was. Ik heb tijdens mijn studie in meerdere studentenhuizen gewoond. Met een studentenbudget deed ik wat ik kon om er toch een zo fijn mogelijke kamer van te maken, maar toen wij een jaar geleden ons eerste appartementje kochten voelde het pas echt. Een eigen huis! Eindelijk kon ik net zo gaan schuiven als mijn moeder altijd deed!

Ik geniet heel erg van het eindeloos combineren van accessoires, van het omtoveren van oude spullen tot iets hips, toffe DIY’s. Ik kijk graag naar alle woonprogramma’s en vind het tof om goedkopere spullen met duurdere spullen te combineren. Ik hou van een huis dat rust uitstraalt. Licht, warmte en eigenheid is wat voor mij van een huis een thuis maakt. De komende tijd mag ik gaan bloggen voor ‘Tintje Lichter’ en ik hoop dat ik jullie hiermee kan inspireren. Het lijkt mij in ieder geval een toffe uitdaging! Op Instagram kun je mij trouwens vinden onder de naam: mrs.vandijk. Stuur je me even een berichtje zodat ik jou ook kan gaan volgen? Lijkt me leuk.

Lieve groet, Annemarieke

error: Content is protected !!