Hi allemaal,

Spannend, ik mag beginnen met bloggen voor Tintje Lichter. Al een tijdje liep ik rond met het idee om over mijn passie voor interieur te gaan schrijven en eindelijk heb ik die stap durven zetten!

Natuurlijk zal ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Marloes en volg in het dagelijks leven een opleiding tot hbo-verpleegkundige. Ook ben ik werkzaam in een lunchstore, waar ik mijn liefde voor koffie, lekkere taartjes, planten en interieur perfect kan combineren! Daarnaast ben ik altijd bezig met mijn eigen interieur. Samen met mijn vriend woon ik in een klein huur appartementje in de binnenstad. Dit betekent dan ook dat ik niet volledig mijn creativiteit in ons huisje kwijt kan, maar toch droom ik elke dag van een eigen huis waar ik volledig in los kan gaan!

Mijn voorkeur voor interieur gaat uit naar de Scandinavische sfeer, vintage wonen en een beetje eigen stijl. Ook zie je bij mij in huis veel groen. Eerst leefden mijn planten niet langer dan 1 week en nu stek ik erop los! Groene vingers kun je dus wel degelijk ontwikkelen!

Had ik al vertelt dat ik onwijs veel zin heb om voor jullie te gaan bloggen?

Mocht je nieuwsgierig zijn geworden naar mijn petit huisje, dan kun je eens een kijkje nemen op mijn Instagram account.

error: Content is protected !!