Ik ben Eline Oosterbosch, een levensgenietende 20 jarige student. Inmiddels zit ik in mijn derde jaar van de Pabo en doe ik nu de minor Gedrag, dat inhoud dat ik drie dagen in de week stageloop binnen het speciaal onderwijs. Een pittige combinatie, maar wel heel uitdagend. Ik ben een echte doorzetter, dus ik houd wel van aanpakken.

Ik kan intens genieten van lekker eten, een goed gesprek of een pittige work-out waarbij ik me lekker kan ontspannen. Ik heb net te horen gekregen dat ik op mezelf ga wonen, dus budget interieur shoppen zal een nieuwe hobby worden, net als creatief koken met restjes. Ik heb er vooral ontzettend veel zin in. Ik probeer er altijd het beste van te maken en sta positief in het leven. Het leven is er om gevierd te worden. Moeilijke momenten horen er ook bij, maar zo leer je jezelf het beste kennen.

Ooit ben ik begonnen met mijn blog, omdat ik mijn creativiteit kwijt wilde. Wat die anderen konden, dat kon ik ook! Zo ontstond mijn oude blog, en is die nu uitgegroeid tot Notesofhappiness.com De plek waar ik mijn tips wil delen en vooral laat zien dat je moet genieten van de kleine dingen. Fotografie is iets waar ik steeds weer enorm veel plezier uithaal, en dat is dan ook iets wat ik graag deel.

Stil zitten doe ik dan ook niet zo vaak en ik ben graag buiten te vinden. In de tuin zitten vind ik heerlijk, net zoals over het strand lopen of door de bossen. In de natuur kom ik echt tot rust en dan kan ik echt puur genieten.

Maandelijks ga ik nu bloggen voor Tintje Lichter, heb er zin in!

error: Content is protected !!