ABOUT GREET

Hoi allemaal!

Mijn naam is Greet, 24 jaar en ik woon in de Betuwe.
Samen met mijn vriend en onze 2 katers wonen wij in een appartement met geweldig uitzicht over de stad. Mijn woonstijl is licht, Scandinavisch met een touch of color.

In het dagelijks leven werk ik als allround receptioniste bij het hoofdkantoor van Open32, Sissy-boy en Menatwork. Dit vind ik super leuk om te doen. Alle overige vrije uurtjes besteed ik voornamelijk aan mijn grootste passie, interieur. Mijn hart gaat sneller kloppen bij het zien van mooie interieurs en ik vind het heerlijk om plannetjes te bedenken en deze uit te voeren in mijn eigen interieur. Momenteel hebben wij ons appartement te koop staan omdat we op zoek zijn naar een huisje met karakter en tuin. Via deze blog ga ik jullie dan ook op de hoogte houden van huizen-nieuws!

Toen Miranda mij vroeg om te gastbloggen, hoefde ik geen moment na te denken! Ik vind het super leuk om te bloggen voor haar en jullie mee te nemen in de wereld van interieur. Volg mij ook op instagram via @styleandsugar en laat een berichtje achter op mijn feed. Dat vind ik leuk!

Liefs,
@styleandsugar

image

Leave a Reply

veertien + dertien =

error: Content is protected !!